VAREN MET DJ JOERI

Varen met DJ Joeri? Dat kan! Ideaal ter gelegenheid van jullie jubilee, verjaardag, trouwfeest of zelfs communie. Een origineel cadeau geven? Unieke foto’s? Boek snel een boottochtje met DJ Joeri & vaar mee langs de mooiste plekjes van de Leie in de omgeving van Kortrijk.

Onze boot is volledig uitgerust volgens de wettelijke vereisten qua veiligheid en comfort. De boot beschikt over een krachtige 130 pk binnenboordmotor en haalt 65 km/u, fun absoluut gegarandeerd. Alsook bieden we watersportmogelijkheden aan zoals waterskiën of een band achter onze boot. Naast onze standaard formules is alles mogelijk op maat!

ONZE FORMULLES

We werken met verschillende formules. Varen kan steeds van 1 tot 7 personen en schipper DJ Joeri, maar is het meest comfortabel met 2-6 personen en DJ Joeri. Momenteel is het toegelaten om met je eigen bubbel te gaan varen! Hierbij voorzien wij ook steeds handgel. Social distancing hanteren we zoveel als mogelijk.

Varen op de Leie – 2 uur

All-in prijs: € 225

Een boottocht vanuit Wevelgem naar Kortrijk, Kuurne tot aan de sluis in Harelbeke. In het terugkeren passeren we onder de Broeltorens in Kortrijk centrum.

Varen op de Leie – 4 uur

All-in prijs: € 350

Dit is dezelfde tocht als deze van 2 uur, aangevuld met een rustgevend stuk van Wevelgem tot de sluis in Menen. We passeren er ook enkele woonboten en de jachthaven.

Gent – Sint Martens Latem – 4 uur

All-in prijs: € 425

Geniet van een leuke tocht langs het centrum van Gent, met bezoek aan het Gravensteen. Daarna gaan we eens snelheid maken op de snelvaartzone, gevolgd door een bezoek aan Sint Martens Latem.

Nieuw! Deinze Latem Gent – 10 uur

All-in prijs: € 700

Dagtocht vanuit Deinze om 9u30 tot ‘s avonds met tussenstop over de middag in Gent. Zeer unieke rustige tocht langs de vele prachtige tuinen in Sint Martens Latem.

All-in formule omvat de transportkosten, tewaterlating boot, vaar uren van de schipper (DJ Joeri) en benzine. De standaard route is Wevelgem/Lauwe – Kortrijk – Harelbeke – Kortrijk – Wevelgem/Lauwe met eventueel verlening (indien voldoende tijd) tot Menen en Frankrijk.

Gekoelde drank kan worden voorzien voor een kleine meerprijs. Alsook is het mogelijk om onderweg een terrasje te doen of om eens aan te meren om een ijsje te eten in het centrum van Kortrijk aan de Broeltorens.

Korting mogelijk indien meerdere boekingen samen met bijvoorbeeld kennissen of vrienden.

ANDERE LOCATIES

Je wilt een boottocht op een andere locatie? Ook dat is mogelijk! We kunnen varen op zo goed als elke locatie met een waterweg. De waterwegen rond Deinze – Sint-Martens-Latem – Gent – Lovendegem verkennen of Brugge – Lovendegem – Brugge zijn ongetwijfeld de moeite waard!

Reserveer nu! Wij garanderen de datum.

We rekenen géén voorschot bij het boeken, is het slecht weer? Dan verplaats je GRATIS je geplande boottochtje!

Vanaf nu is het toegelaten te gaan varen met je bubbel van 10. Hierbij kan je tot 7 personen mee aan boord nemen.

E-MAIL DJ JOERI

info@djjoeri.be

BEL DJ JOERI

056 890 852

SMS DJ JOERI

0474 41 38 38

E-MAIL DJ JOERI

info@djjoeri.be

BEL DJ Joeri

056 890 852

SMS DJ JOERI

0474 41 38 38