VAREN MET DJ JOERI

Varen met DJ Joeri? Dat kan! Ideaal ter gelegenheid van jullie jubilee, verjaardag, trouwfeest of zelfs communie. Een origineel cadeau geven? Unieke foto’s? Boek snel een boottochtje met DJ Joeri & vaar mee langs de mooiste plekjes van de Leie in de omgeving van Kortrijk.

Onze boot is volledig uitgerust volgens de wettelijke vereisten qua veiligheid en comfort. De boot beschikt over een krachtige 130 pk binnenboordmotor en haalt 65 km/u, fun absoluut gegarandeerd. Alsook bieden we watersportmogelijkheden aan zoals waterskiën of een band achter onze boot. Naast onze standaard formules is alles mogelijk op maat!

ONZE FORMULLES

We werken met verschillende formules. Varen kan steeds van 1 tot 6 personen in groep, maar is het meest comfortabel met 4. Na de corona crisis willen we zo snel mogelijk aan de slag. Hierbij voorzien wij een gratis mondmasker voor elke opvarende én handgel. Social distancing hanteren we zoveel als mogelijk.

Varen in Kortrijk – 2 uur

All-in prijs: € 225

Varen in Kortrijk – 6 uur

All-in prijs: € 475

Varen in Kortrijk – 4 uur

All-in prijs: € 350

Watersport ervaring – 2 uur

All-in prijs: € 300

All-in formule omvat de transportkosten, tewaterlating boot, vaar uren van de schipper (DJ Joeri) en benzine. 

Drank dient zelf te worden voorzien in afgesloten flesjes, droog eten is ook toegestaan (koekjes/wafels/…).

Bij de watersportervaring dient men zelf het materiaal te voorzien (droogpak, touw & materiaal).

Korting mogelijk indien meerdere boekingen samen met bijvoorbeeld kennissen of vrienden.

ANDERE LOCATIES

Je wilt een boottocht op een andere locatie? Ook dat is mogelijk! We kunnen varen op zo goed als elke locatie met een waterweg. Kortrijk, Waregem, Roeselare, Deinze, Gent, Brugge, Oostende, Nieuwpoort, Ieper, … Vraag gerust om meer informatie!

Reserveer nu! Wij garanderen de datum.

Een toelating én goed weer. Een must voor elk uitstapje. We rekenen géén voorschot bij het boeken, is het slecht weer of kan het door onvoorziene omstandigheden zoals de coronacrisis niet doorgaan? Dan verplaats je GRATIS je geplande boottochtje!

We proberen vanaf begin juni uit te varen mits zoveel mogelijk inachtneming van de social distancing regels en voorzien GRATIS mondmaskers en handgel voor de inzittenden.

E-MAIL DJ JOERI

info@djjoeri.be

BEL DJ JOERI

056 890 852

SMS DJ JOERI

0474 41 38 38

E-MAIL DJ JOERI

info@djjoeri.be

BEL DJ Joeri

056 890 852

SMS DJ JOERI

0474 41 38 38