VAREN MET DJ JOERI

Een unieke, muzikale belevenis op het water met DJ Joeri uit Kortrijk. Ideaal ter gelegenheid van allerhande feestelijkheden! Zorgeloos genieten van het eerste tot het laatste moment, want DJ Joeri gidst en vaart jullie door het gehele traject. Op de boot kunnen tot 7 gasten mee plus DJ Joeri als schipper. Alle boottochten zijn altijd begeleid.

Onze boot is volledig uitgerust volgens de wettelijke vereisten qua veiligheid en comfort. De boot beschikt over een krachtige 130 pk binnenboordmotor en haalt snelheden tot 65 km/u, fun absoluut gegarandeerd. Naast onze standaard formules is alles mogelijk op maat!

Boek snel een boottochtje met DJ Joeri & vaar mee langs de mooiste plekjes van de Vlaamse waterwegen.

ONS AANBOD

We werken met verschillende formules, u kiest zelf het aantal gasten aan boord. Er kunnen 7 mensen mee. Je kan dus kiezen om het gezin mee te nemen met de kids, tot 6 vrienden of romantisch met 2. Allemaal naar eigen invulling! Alle prijzen zijn voor de hele tocht met het hele gezelschap.

Varen op de Leie – 2 uur

Een boottocht vanuit Wevelgem naar Kortrijk, Kuurne tot aan de sluis in Harelbeke. In het terugkeren passeren we onder de Broeltorens in Kortrijk centrum.

All-in prijs: € 225,-

Varen op de Leie – 4 uur

Dit is dezelfde tocht als deze van 2 uur, aangevuld met een rustgevend stuk van Wevelgem tot de sluis in Menen. We passeren er ook enkele woonboten en de jachthaven.

All-in prijs: € 350,-

Gent – Sint Martens Latem – 4 uur

Geniet van een leuke tocht langs het centrum van Gent, met bezoek aan het Gravensteen. Daarna gaan we eens snelheid maken op de snelvaartzone, gevolgd door een bezoek aan Sint Martens Latem.

All-in prijs: € 425,-

Deinze Latem Gent – dagtocht

Dagtocht vanuit Deinze om 9u30 tot ’s avonds met tussenstop over de middag in Gent. Zeer unieke rustige tocht langs de vele prachtige tuinen in Sint Martens Latem.

All-in prijs: € 695,-

All-in formule omvat de transportkosten, tewaterlating boot, vaar uren van de schipper (DJ Joeri) en benzine. De standaard route is Wevelgem/Lauwe – Kortrijk – Harelbeke – Kortrijk – Wevelgem/Lauwe met eventueel verlening (indien voldoende tijd) tot Menen en Frankrijk.

Gekoelde drank kan worden voorzien voor een kleine meerprijs, maar meestal worden de dranken zelf meegebracht in een frigobox. Alsook is het mogelijk om onderweg een terrasje te doen of om eens aan te meren om een ijsje te eten in het centrum van Kortrijk aan de Broeltorens.

Korting mogelijk indien meerdere boekingen samen met bijvoorbeeld kennissen of vrienden.

ANDERE LOCATIES

Je wilt een boottocht op een andere locatie? Ook dat is mogelijk! We kunnen varen op zo goed als elke locatie met een waterweg. De waterwegen rond Zwevegem – Anzegem – Oudenaarde – Deinze – Sint-Martens-Latem – Gent – Lovendegem tot in Brugge zijn ook ongetwijfeld de moeite waard!