TROUWFEESTEN

Met DJ Joeri beleef je gegarandeerd een onvergetelijk trouwfeest, met een grote installatie & jarenlange DJ ervaring op alle soorten feesten.

TROUWFEESTEN

Met DJ Joeri beleef je gegarandeerd een onvergetelijk trouwfeest!

ELK FEEST IS UNIEK

Elk trouwfeest is uniek en daar spelen we graag op in. DJ Joeri draait je favoriete muziek en creëert altijd veel ambiance, waardoor de dansvloer continue gevuld is. Na het maken van een grondige voorbereiding en de juiste muziekkeuze is je avondfeest tot in de puntjes afgewerkt. Joeri is ook klank- en lichttechnieker, dus geen nodeloze zorgen over een klank- en lichtinstallatie. Zo verloopt de hele avond vlekkeloos en beleef je het feest met een unieke lichtshow op de maat van de muziek.

Openingsdans Benjamin en Nasha

Openingsdans Solène en Sebastien

Openingsdans? Vermenigvuldigen?

Een korte inleiding:

Traditiegetrouw is de openingsdans een slow die een speciale betekenis heeft voor het gelukkige paar, maar je kan ook kiezen voor een Engelse wals of een foxtrot, maar de etiquette verplicht dit niet. Je kan ook rekening houden met de tekst van de slow. Van de gasten wordt verwacht dat ze hun aandacht richten op het dansende bruidspaar en hen na de openingsdans een warm applaus geven. Vaak kiezen de bruid en bruidegom de tweede openingsdans om met de ouders te dansen en de derde openingsdans om dan te vermenigvuldigen en de dansvloer vol te krijgen. Zo krijg je onmiddellijk een groot feest waarbij alle gasten betrokken zijn.

Bij de tweede dans nodigen bruid en bruidegom iemand anders uit om met hen te dansen. Dat kan de vader van de bruid zijn, terwijl de bruidegom met de moeder van de bruid danst. De derde dans is dan voor de bruid en haar schoonvader en de bruidegom met z’n moeder. Tegenwoordig zijn er ook soms koppels die opteren voor 1 dans: enkel de openingsdans en nadien mag de dj beginnen het feest. Tijdens het feest draai ik sowieso nog een aantal blokjes slows. Door de jarenlange ervaring weet DJ Joeri dat er op een trouwfeest meestal veel koppels aanwezig en is de dansvloer op deze momenten goed gevuld.

Muziek van begin tot eind!

Een onvergetelijk trouwfeest, dat is ons doel. Het koppel staat centraal op deze mooie dag! We voorzien steeds aangepaste muziek tijdens de receptie en het buffet. Voor het feest gaan bouwen we de sfeer al op zodat de sfeer er al in zit voor het feest effectief begint. Klassiekers zoals Lac du Connemara mogen zeker niet ontbreken! Tenzij u dat bijvoorbeeld liever net níét wil horen. Dan passen wij ons aan! De typische trouwfeestmuziek is een van mijn grootste sterktes.

De meeste koppels kiezen voor (koud en veilig) vuurwerk die perfect is tijdens de openingsdans en op de hoogtepunten van jullie feest. Of wens je bijvoorbeeld confetti shooters? Of andere speciale effecten? Dan kunnen wij hier zeker voor zorgen. Grotere trouwfeesten zijn ook geen probleem. The sky is the limit! Wij voorzien alles zodat jullie volop kunnen geniet van jullie spetterend feest!

Eveneens hebben we tal van garanties. Bijvoorbeeld bij plotse ziekte van DJ Joeri komt er GEGARANDEERD een waardige vervanger mét een klank- en lichttechnieker opdagen. Nooit geen last minute zorgen bij ons. Gegarandeerd!

Een trouwfeest zonder traditionele openingsdans, maar met een mix kan natuurlijk ook:

Tijdens het trouwfeest van Elisah en Marvin werd de openingsdans-remix vooraf door ons gemixt en door het koppel ingestudeerd. Het gevolg is een leuk dansje en natuurlijk véél ambiance!

Wanneer moet ik de DJ vastleggen?

Een gouden tip: leg zo snel mogelijk de DJ vast. Een DJ is minstens even belangrijk als een feestzaal of een fotograaf. De meeste gespecialiseerde DJ’s voor trouwfeesten zijn dan ook vrij snel geboekt! Ben je toch een beetje laat? Vraag ons dan snel even of jouw speciale dag nog beschikbaar is.

Weetje: De meeste koppels die volgend jaar trouwen, zijn nu al volop bezig met de organisatie van hun trouwfeest. De feestzaal, de traiteur, de fotograaf en de DJ die echt bij jouw passen, zijn vaak drukbezet en niet altijd even makkelijk samen te boeken op jouw favoriete datum. Wacht zeker niet te lang!

Onze tarieven

RECENSIES VAN DJ JOERI

Voor ons trouwfeest waren wij op zoek naar een dj waarop je kon vertrouwen. Tijdens de kennismaking was het al snel duidelijk dat dj Joeri grondig te werk gaat. Zo wordt er rekening gehouden met de eigen muziekkeuze, waarbij je kan aangeven welke liedjes er zeker wel en zeker niet gedraaid worden. Het was ook mogelijk om kort voor het feest bijkomende afspraken te maken.

Een bijkomende meerwaarde is de lichtinstallatie. De combinatie van dj en lichttechnicus is erg handig, en bood zeker een meerwaarde aan het feest. De avond zelf is dan ook zonder problemen verlopen.

Tot slot zorgde dj Joeri voor een video van de openingsdans en voor enkele unieke, kwaliteitsvolle luchtfoto’s aan de hand van een drone. Je zal ongetwijfeld goedkopere dj’s vinden, maar de verhouding prijs/kwaliteit zit hier erg goed. Een aanrader!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Jo Van Hoof, 25 oktober 2018
Geen woorden voor hoe geweldig het feest is gelopen! Prachtige mix van muziek, alles naar wens. En vooraf zeer aangename, vlotte bespreking. Kregen tips, top installatie! Legt alles uit!

Een echte aanrader! Je gaf ons een geruststellend gevoel en een prachtig feest! Bovendien is het ze tof dat je filmpjes maakt! Bedankt!!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Elien Overbergh, 23 september 2018
Dit weekend op een trouwfeest komen spelen in onze zaak, professionele aanpak en materiaal, heel tevreden van Dj Joeri! Doe zo verder 👍

5 out of 5 stars (5 / 5)
Lawrence Defoor, Feestzaal Sol-Muna
We hebben een perfecte samenwerking gehad met DJ Joeri voor ons evenement. Sfeer, ambiance op en top 👍👍

5 out of 5 stars (5 / 5)
Sylvia Lermyte, Hair Service Ieper
Waauww Joeri wat een topavond op Nacht van de Schlagers! Van begin tot eind ambiance!! Tomorrowland wacht op u 🎉🎉

5 out of 5 stars (5 / 5)
Justin Laevens, 9 december 2018
Een vriendelijke jongeman die er een topfeest van gemaakt heeft vol sfeer! De muziek werd aangepast naargelang het volk op de dansvloer, jong of oud! Gelijk welk liedje kon aangevraagd worden, dus het was zeker en vast een heus dansfeest en er was fantastische belichting! Zeker een aanrader voor feestjes met gelijk welk muziekgenre 😊 Zijn enthousiasme alleen al maakt er een topfeest van!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Jade Naessens, 10 september 2018
Op het feest kon deze topkerel zorgen voor 100% ambiance, niemand bleef zitten! Hij voelt perfect aan wanneer er wat moet gebracht worden zowel voor jong en oud. Ook super qua sfeerverlichting. Door hem zal je feest absoluut geslaagd zijn, zeker een aanrader!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Siebe Naessens, 11 september 2018
Top! Prachtige trouw gehad met Dj Joeri! Sympathiek! Alles was dik in orde!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Stefanie Gryson, 8 juli 2018
Zeer goede ervaring met DJ Joeri! Toen we DJ Joeri contacteerden stelde hij onmiddellijk voor om samen te zitten om alles te bespreken Hij had zelf een mooie voorbereiding op papier gemaakt met verschillende mogelijkheden qua muziek en belichting. Alles is mogelijk en tegelijk luisterde hij goed naar wat we wilden qua muziek. Wij hebben voor ons huwelijksfeest in het prachtige Kusttheater ‘t Colisee de full optie genomen, met de professionele belichting en discobol. DJ Joeri beschikt zelf over professioneel computergestuurd materiaal. Het sprookjesachtige effect met de discobol en de aangepaste belichting is een absolute meerwaarde voor een feest, Tijdens het feest stemde hij de muziek goed af op het publiek, met succes, want tot in de vroege uurtjes veel volk op de dansvloer! De contacten met DJ Joeri vooraf (en ook achteraf) verliepen vlot. Professionele, super vriendelijke DJ!!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Danny en Dane, 23 september 2017
Een super toffe gast,en voor zo een jonge gast een top dj SUPER!!!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Els Claeys, 10 september 2018
Een super trouwfeest gehad bedankt voor alles!!

5 out of 5 stars (5 / 5)
Jordi Ollivier, 17 september 2017

GEGARANDEERD AMBIANCE

Nooit eerder beoordeelden klanten ons lager dan 5 out of 5 stars (5 / 5)!

Met DJ Joeri heb je gegarandeerd ambiance op je feest. Dat is eenvoudig te verklaren! Als je DJ Joeri boekt kan je zelf je muziekstijlen bepalen. We spreken op voorhand af welke muziek jullie graag horen (eventueel ook welke niet) en houden ten allen tijde rekening met de gekozen nummers. Mocht het dan toch niet ideaal zijn tijdens het feest passen wij ons aan uw gasten aan, om ze een onvergetelijke avond te bezorgen! Hierbij garanderen we dat we élk verzoeknummer kunnen afspelen die jullie ons komen vragen (op voorwaarde dat het wel via internet te vinden is). Dit met ons eigen private wifi-netwerk.