Liefdevol trouwen Kortrijk

De huwelijksbeurs van Kortrijk

Dit jaar stonden we voor het tweede jaar op rij op de trouwbeurs in Kortrijk Xpo. Met zijn vele bezoekers is het de beurs bij uitstek om nieuwe koppels te leren kennen die binnenkort willen trouwen. Zo konden koppels kennismaken met de mogelijkheden van onze installaties. DJ Joeri stond paraat voor een woordje uitleg bij wat allemaal bij een trouwfeest komt kijken én een glaasje uiteraard. Hieronder vind je de banner van 2019:

Hieronder toon ik ook even een foto van onze stand. Hier ben ik uiteraard zeer trots op, want we hebben dit kunnen verwezenlijken dankzij onze vaste partners. Zonder hen was een trouwbeurs op dit niveau haast niet mogelijk. Maar ik ben van het principe: als je iets doet, doe het dan goed!

Onze partners

Het meubilair is van onze partner Femat. Deze firma is zeer bekend in de streek voor zijn kwaliteitsmateriaal en daarom werken wij ook met hen samen. Zoals je kan zien op de foto’s zit dat zeker goed voor jouw grote dag!

Qua klank en licht zijn Creative Rental Solutions & VVW solutions onze vaste partners. Voor de grotere feesten en events bieden zij topkwaliteit aan, waar wij veel belang aan hechten. Mensen met kennis van zaken met een topservice.

De geserveerde dranken zijn geleverd door onze naamgenoot, Dranken Pauwels. Dé drankenhandel uit de streek, voor grote en kleine afnames.

De bloemstukjes op de tafels werden voorzien van onze partner Bloemen Ghislain. Je kan ze bekijken op enkele foto’s hieronder. Dé Ghislain die we enige tijd geleden nog hebben geholpen met zijn crowdfunding. Ruim € 20.000 hebben we ingezameld in amper 5 dagen tijd!

Video van onze stand

Promo video trouwbeurs 2019