Foto van de feestzaal

Salons Roskam - Merelbeke

Salons Roskam in Merelbeke is een feestzaal met mooie tuin welke zeer geschikt is voor de organisatie van een receptie / ceremonie. In deze feestzaal is geen klank en lichtinstallatie voorzien waardoor wij onze eigen luxe klank en lichtinstallatie meebrengen. Hierdoor kunnen we de hele zaal mooi verlichten, wat bijdraagt tot een onvergetelijk feest!

Video’s van onze feesten in deze feestzaal


Openingsdans Stèphane en Fathia

Ambiance

De polonaise

Rook is helaas niet toegelaten in deze feestzaal omdat men het brandalarm niet kan deactiveren. Met onze luxe installatie kunnen we dit ruim goedmaken door het gebruik van extra licht in deze feestzaal!

RECENSIES VAN DJ JOERI

Voor ons trouwfeest waren wij op zoek naar een dj waarop je kon vertrouwen. Tijdens de kennismaking was het al snel duidelijk dat dj Joeri grondig te werk gaat. Zo wordt er rekening gehouden met de eigen muziekkeuze, waarbij je kan aangeven welke liedjes er zeker wel en zeker niet gedraaid worden. Het was ook mogelijk om kort voor het feest bijkomende afspraken te maken.

Een bijkomende meerwaarde is de lichtinstallatie. De combinatie van dj en lichttechnicus is erg handig, en bood zeker een meerwaarde aan het feest. De avond zelf is dan ook zonder problemen verlopen.

Tot slot zorgde dj Joeri voor een video van de openingsdans en voor enkele unieke, kwaliteitsvolle luchtfoto’s aan de hand van een drone. Je zal ongetwijfeld goedkopere dj’s vinden, maar de verhouding prijs/kwaliteit zit hier erg goed. Een aanrader!

[usr 5]
Jo Van Hoof, 25 oktober 2018
Geen woorden voor hoe geweldig het feest is gelopen! Prachtige mix van muziek, alles naar wens. En vooraf zeer aangename, vlotte bespreking. Kregen tips, top installatie! Legt alles uit!

Een echte aanrader! Je gaf ons een geruststellend gevoel en een prachtig feest! Bovendien is het ze tof dat je filmpjes maakt! Bedankt!!

[usr 5]
Elien Overbergh, 23 september 2018
Dit weekend op een trouwfeest komen spelen in onze zaak, professionele aanpak en materiaal, heel tevreden van Dj Joeri! Doe zo verder 👍

[usr 5]
Lawrence Defoor, Feestzaal Sol-Muna
We hebben een perfecte samenwerking gehad met DJ Joeri voor ons evenement. Sfeer, ambiance op en top 👍👍

[usr 5]
Sylvia Lermyte, Hair Service Ieper
Waauww Joeri wat een topavond op Nacht van de Schlagers! Van begin tot eind ambiance!! Tomorrowland wacht op u 🎉🎉

[usr 5]
Justin Laevens, 9 december 2018
Een vriendelijke jongeman die er een topfeest van gemaakt heeft vol sfeer! De muziek werd aangepast naargelang het volk op de dansvloer, jong of oud! Gelijk welk liedje kon aangevraagd worden, dus het was zeker en vast een heus dansfeest en er was fantastische belichting! Zeker een aanrader voor feestjes met gelijk welk muziekgenre 😊 Zijn enthousiasme alleen al maakt er een topfeest van!

[usr 5]
Jade Naessens, 10 september 2018
Op het feest kon deze topkerel zorgen voor 100% ambiance, niemand bleef zitten! Hij voelt perfect aan wanneer er wat moet gebracht worden zowel voor jong en oud. Ook super qua sfeerverlichting. Door hem zal je feest absoluut geslaagd zijn, zeker een aanrader!

[usr 5]
Siebe Naessens, 11 september 2018
Top! Prachtige trouw gehad met Dj Joeri! Sympathiek! Alles was dik in orde!

[usr 5]
Stefanie Gryson, 8 juli 2018
Zeer goede ervaring met DJ Joeri! Toen we DJ Joeri contacteerden stelde hij onmiddellijk voor om samen te zitten om alles te bespreken Hij had zelf een mooie voorbereiding op papier gemaakt met verschillende mogelijkheden qua muziek en belichting. Alles is mogelijk en tegelijk luisterde hij goed naar wat we wilden qua muziek. Wij hebben voor ons huwelijksfeest in het prachtige Kusttheater ‘t Colisee de full optie genomen, met de professionele belichting en discobol. DJ Joeri beschikt zelf over professioneel computergestuurd materiaal. Het sprookjesachtige effect met de discobol en de aangepaste belichting is een absolute meerwaarde voor een feest, Tijdens het feest stemde hij de muziek goed af op het publiek, met succes, want tot in de vroege uurtjes veel volk op de dansvloer! De contacten met DJ Joeri vooraf (en ook achteraf) verliepen vlot. Professionele, super vriendelijke DJ!!

[usr 5]
Danny en Dane, 23 september 2017
Een super toffe gast,en voor zo een jonge gast een top dj SUPER!!!

[usr 5]
Els Claeys, 10 september 2018
Een super trouwfeest gehad bedankt voor alles!!

[usr 5]
Jordi Ollivier, 17 september 2017

Feestzalen waar DJ Joeri reeds speelde

Feestzalen DJ Joeri

Video’s van onze feesten

Video pagina DJ Joeri