Arabische muziek op trouwfeest

Zorba The Greek song

RECENSIES VAN DJ JOERI

Op het feest kon deze topkerel zorgen voor 100% ambiance, niemand bleef zitten! Hij voelt perfect aan wanneer er wat moet gebracht worden zowel voor jong en oud. Ook super qua sfeerverlichting. Door hem zal je feest absoluut geslaagd zijn, zeker een aanrader!

Siebe Naessens, 50st verjaardagsfeest met DJ Joeri

Top! Prachtige trouw gehad met Dj Joeri! Sympathiek! Alles was dik in orde!

Stefanie Gryson, trouwfeest met DJ Joeri

Zeer goede ervaring met DJ Joeri! Toen we DJ Joeri contacteerden stelde hij onmiddellijk voor om samen te zitten om alles te bespreken Hij had zelf een mooie voorbereiding op papier gemaakt met verschillende mogelijkheden qua muziek en belichting. Alles is mogelijk en tegelijk luisterde hij goed naar wat we wilden qua muziek. Wij hebben voor ons huwelijksfeest in het prachtige Kusttheater ’t Colisee de full optie genomen, met de professionele belichting en discobol. DJ Joeri beschikt zelf over professioneel computergestuurd materiaal. Het sprookjesachtige effect met de discobol en de aangepaste belichting is een absolute meerwaarde voor een feest, Tijdens het feest stemde hij de muziek goed af op het publiek, met succes, want tot in de vroege uurtjes veel volk op de dansvloer! De contacten met DJ Joeri vooraf (en ook achteraf) verliepen vlot. Professionele, super vriendelijke DJ!!

Danny en Dane, trouwfeest met DJ Joeri

Waauww Joeri wat een topavond op Nacht van de Schlagers! Van begin tot eind ambiance!! Tomorrowland wacht op u 🎉🎉

Justin Laevens, bezoeker Nacht Van De Schlagers
We hebben een perfecte samenwerking gehad met DJ Joeri voor ons evenement. Sfeer, ambiance op en top 👍👍

Sylvia Lermyte, Hair Service Ieper

Een super toffe gast,en voor zo een jonge gast een top dj SUPER!!!

Els Claeys, trouwfeest met DJ Joeri

Geen woorden voor hoe geweldig het feest is gelopen! Prachtige mix van muziek, alles naar wens. En vooraf zeer aangename, vlotte bespreking. Kregen tips, top installatie! Legt alles uit!

Een echte aanrader! Je gaf ons een geruststellend gevoel en een prachtig feest! Bovendien is het ze tof dat je filmpjes maakt! Bedankt!!

Elien Overbergh, trouwfeest met DJ Joeri

Een super trouwfeest gehad bedankt voor alles!!

Jordi Ollivier, trouwfeest met DJ Joeri

Dit weekend op een trouwfeest komen spelen in onze zaak, professionele aanpak en materiaal, heel tevreden van Dj Joeri! Doe zo verder 👍

Lawrence Defoor, Feestzaal Sol-Muna

Een vriendelijke jongeman die er een topfeest van gemaakt heeft vol sfeer! De muziek werd aangepast naargelang het volk op de dansvloer, jong of oud! Gelijk welk liedje kon aangevraagd worden, dus het was zeker en vast een heus dansfeest en er was fantastische belichting! Zeker een aanrader voor feestjes met gelijk welk muziekgenre 😊 Zijn enthousiasme alleen al maakt er een topfeest van!

Jade Naessens, 50st verjaardagsfeest met DJ Joeri

Voor ons trouwfeest waren wij op zoek naar een dj waarop je kon vertrouwen. Tijdens de kennismaking was het al snel duidelijk dat dj Joeri grondig te werk gaat. Zo wordt er rekening gehouden met de eigen muziekkeuze, waarbij je kan aangeven welke liedjes er zeker wel en zeker niet gedraaid worden. Het was ook mogelijk om kort voor het feest bijkomende afspraken te maken.

Een bijkomende meerwaarde is de lichtinstallatie. De combinatie van dj en lichttechnicus is erg handig, en bood zeker een meerwaarde aan het feest. De avond zelf is dan ook zonder problemen verlopen.

Tot slot zorgde dj Joeri voor een video van de openingsdans en voor enkele unieke, kwaliteitsvolle luchtfoto’s aan de hand van een drone. Je zal ongetwijfeld goedkopere dj’s vinden, maar de verhouding prijs/kwaliteit zit hier erg goed. Een aanrader!

Jo Van Hoof, trouwfeest met DJ Joeri
Openingsdansen DJ Joeri

Openingsdansen

Traditionele dansjes DJ Joeri

Traditionele oude dansjes

Feesten met kinderen DJ Joeri

Feesten met kinderen

Slows DJ Joeri

Slows

Special acts DJ Joeri

Special acts

Hippe / nieuwe muziek DJ Joeri

Hippe / nieuwe muziek

Evenementen DJ Joeri

Evenementen

Schlagers - DJ Joeri

Schlagers

Foute nummers DJ Joeri

Foute nummers